Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODSTUPANJE S FUNKCIJE

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza podnio ostavku zbog nezadovoljstva

Zagreb: Konferencija za medije povodom odlaska boksača na Svjetsko prvenstvo u Beograd
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.05.2024.
u 15:10

Bošnjak je vodio HBS od studenog 2013. kada je izabran za predsjednika na Izbornoj sjednici. Jedan je to od najdugotrajnijih mandata predsjednika nekog sportskog saveza

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) Bono Bošnjak podnio je ostavku, povtvrđeno je s obje strane. Razlog je nezadovoljstvo Bošnjaka

"Zbog nezadovoljstva u rad tijela Hrvatskog boksačkog saveza i zbog trenutačnog krnjeg sastava pojedinih tijela Hrvatskog boksačkog saveza podnosim ostavku na mjesto predsjednika HBS-a koja stupa na snagu s danom održavanja sljedeće Izvanredne izborne skupštine Hrvatskog boksačkog saveza," poručio je Bošnjak.

VIDEO Sve što trebate znati o novom formatu Lige prvaka

Bošnjak je najavio kako će do održavanja Izvanredne izborne skupštine nastaviti obnašati dužnost predsjednika HBS-a u skladu sa Statutom Hrvatskog boksačkog saveza.

"Izvanrednu izbornu skupštinu Hrvatskog boksačkog saveza sazvat ću u najkraćem mogućem roku i u vremenskim rokovima", poručio je Bošnjak, te dodao:

VEZANI ČLANCI:

"Tako je to određeno Statutom Hrvatskog boksačkog saveza i u skladu s ostalim pravnim aktima Hrvatskog boksačkog saveza, te u skladu sa drugim zakonskim i podzakonskim propisima," dodaje se.

Bošnjak je vodio HBS od studenog 2013. godine kada je izabran za predsjednika na Izbornoj sjednici. Jedan je to od najdugotrajnijih mandata predsjednika nekog sportskog saveza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije